Tyrkiske flyktningene fra Setermoen asylmottak i Bardufoss kommune, arrangerte et kulturelt program

0
2231

Tyrkiske flyktningene fra Setermoen asylmottak i Bardufoss kommune, arrangerte et kulturelt program for å uttrykke deres takknemlighet for Norge og nordmenn.

Nærmere 50 gjester var til stede, og blant gjestene var det representanter fra blant annet Bardufoss kommune, Setermoen asylmottak og fra kirker og menigheter, samt lærere, og helsepersonell.

Gjestene fikk se en sterk filmsnutt fremvisning med projektor, som omhandlet om den
tragiske situasjonen i Tyrkia. Det ble også fortalt sterke, personlige historier om den farlige flukten mot et nytt og trygt hverdag.

Det var blitt lagt opp til en spennende kveld med ulike kulturelle innslag. Barna sang både på norsk og tyrkisk. Det ble utført en liten Quiz – spørrekonkurranse for å teste gjensidige
kunnskaper om Norge og Tyrkia. Både vinnerne av quizen og barna som opptrådde fikk utdelt premier.

Sist men ikke minst, fikk gjestene nyte deilige og smakfulle tyrkiske retter, samtidig som de fikk muligheten til å bli bedre kjent med hverandre. Det ble selvfølgelig også servert tyrkisk kaffe, som er en populær nasjonaldrikk i Tyrkia sammen med en nydelig tyrkisk delight, “lokum».

Gjestene som deltok i programmet ga uttrykk for at de hadde hatt en uforglemmelig kveld med rørende innslag, koselige samtaler i hyggelige selskap, god mat og nye bekjentskap.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.